baietel pe camp

Termeni si conditii

Introducere

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului https://kidsedu.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand şi navigand pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrişi in continuare.

Drepturile asupra continutul sitului

KidsEdu.ro nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software.
KidsEdu.ro detine drepturi complete şi depline asupra titlului de proprietate şi prin aceasta toate drepturile de autor şi cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software intr-o forma perceptibila de catre oameni.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea KidsEdu.ro, care işi rezerva dreptul de a modifica continutul şi/sau structura site-ului in orice moment şi fara nici o informare prealabila.

Intregul continut al site-ului https://kidsedu.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul şi prezentarea site-ului sunt detinute de KidsEdu.ro. Este interzisa copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea KidsEdu.ro.

Neangajarea raspunderii

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor şi serviciilor KidsEdu.ro. KidsEdu.ro nu va acorda nici o garantie referitoare la:

  •  evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii in utilizare a site-ului;
  •  neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
  •  inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a viruşilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, KidsEdu.ro nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.
Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele KidsEdu.ro, preturi, informatii, campanii și promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului https://kidsedu.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta și nu poate angaja raspunderea KidsEdu.ro in lipsa unor acorduri ulterioare.

KidsEdu.ro reprezentantii și consultantii lor nu fac nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al indrumarilor și a consultantei, nu iși asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud in mod expres și neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

Obiectul continutului sitului

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate şi exacte.

KidsEdu.ro nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, şi asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte şi remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreşte sa-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze KidsEdu.ro prin unul din mijloacele afişate in pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat şi asupra conditiilor contractuale, tarifelor şi informatiilor tehnice sau de alta natura.

Informatii personale

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele şi/sau serviciile KidsEdu.ro, dar poate include şi alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor şi/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor şi intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari şi prelucrari electronice.

Comunicarea cu vizitatorii sitului

Metodele prin care vizitatorii site-ului initiaza contactul cu noi sunt: chat online, adresa de e-mail, numar de telefon, formularele prezente pe site.

Aceasta contactare are loc pentru a cere informatii despre produsele noastre, pentru a ne solicita oferte de pret, pentru a ne consulta parerea pe diferite subiecte, pentru a beneficia de serviciile noastre, pentru a facilita procesul de plata.

Initierea contactului de catre dumneavoastra il consideram / reprezinta consimtamantul dumneavoastra pentru a vi se raspunde inapoi, a vi se furniza informatiile, a primi detalii de plata sau orice informatie solicitata.

Ulterior desfașurarii comunicarii initiale, KidsEdu.ro iși stabilește ca interes legitim posibilitatea de a va transmite și comunica informatii ulterioare, relevante solicitarii dumneavoastra, fara a avea caracter de newsletter. Aceste informatii pot aparea in urma imbunatatirii produselor noastre, lansarea de produse noi care vin in ajutorul dumneavoastra sau aspecte care au legatura cu tematica discutata.
Comunicarea se va realiza prin intermediul emailului.

In acest sens KidsEdu.ro și-a stabilit un termen rezonabil de prelucrare ulterioara de 18 luni de la data initierii comunicarii.

Legatura cu alte situri

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de KidsEdu.ro utile in legatura cu continutul site-ului sau şi care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

KidsEdu.ro nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

Informatiile oferite prin intermediul sitului

Orice persoana care viziteaza site-ul https://kidsedu.ro şi care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site işi manifesta acordul in mod expres şi neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date şi informatii personale de catre KidsEdu.ro in vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre KidsEdu.ro a cererilor, intrebarilor şi reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati intreprinse de KidsEdu.ro şi permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

KidsEdu.ro va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea in continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu directivele GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului şi la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.