Profil
Continut:
Locatie
Gradinita Taramul Cunoasterii este pozitionata in centru, Sector 1, Bucuresti.
Gradinita dispune de sali de clasa pentru fiecare dintre grupe, sala pentru activitati comune, cabinet medical, cabinet de psihologie, sala de somn, loc de joaca in interior, loc de joaca in exterior.Costuri
Cresa Program scurt 08:00 – 12:30 1190 lei / luna Activitati educationale
Activitati optionale
Activitati interioare
Activitati exterioare
Psiholog
Asistenta medicala
Mic dejun
Gustare de fructeProgram mediu 08:00 – 13:00 1190 lei + 20 lei/zi masa Activitati educationale
Activitati optionale
Activitati interioare
Activitati exterioare
Psiholog
Asistenta medicala
Mic dejun
Gustare de fructe
Masa de pranzProgram lung 08:00 – 18:00 1390 lei / luna + 20 lei/zi masa Activitati educationale
Activitati optionale
Activitati interioare
Activitati exterioare
Psiholog
Asistenta medicala
Mic dejun
Gustare de fructe
Masa de pranz
Activitati de consolidare
Gustare de dupa amiazaGradinita Program scurt 08:00 – 12:30 1190 lei / luna Activitati educationale
Activitati optionale
Activitati interioare
Activitati exterioare
Psiholog
Asistenta medicala
Mic dejun
Gustare de fructeProgram mediu 08:00 – 13:00 1190 lei + 20 lei/zi masa Activitati educationale
Activitati optionale
Activitati interioare
Activitati exterioare
Psiholog
Asistenta medicala
Mic dejun
Gustare de fructe
Masa de pranzProgram lung 08:00 – 18:00 1390 lei / luna + 20 lei/zi masa Activitati educationale
Activitati optionale
Activitati interioare
Activitati exterioare
Psiholog
Asistenta medicala
Mic dejun
Gustare de fructe
Masa de pranz
Activitati de consolidare
Gustare de dupa amiazaAvizata / Acreditata
Gradinita Taramul Cunoasterii este in proces de autorizare.
Oferta educationala
Misiunea gradinitei este de a contribui, prin programele educationale si proiectele pe care le ofera, alaturi de familie, la formarea iniţiala şi continua a unor „comori”, permitandu-le copiilor sa fie fericiti in felul lor.
Formarea de copii si adolescenti sociabili, fericiti, liberi si intreprinzatori este o mare provocare in ziua de azi, echipa gradinitei avand ca misiune schimbarea viziunii asupra modului de a crea o educatie excelenta.
Singuratatea nu a fost niciodata atat de intensa: parintii isi ascund sentimentele de copii, copiii isi ascund lacrimile de parinti si profesorii se refugiaza in autoritarism.
Cantitatea de informatie si cunostinte disponibile este mai mare, cu toate acestea, noile generatii nu sunt formate pentru a gandi, ci pentru a repeta informatii. Educatia trece printr‑o criza fara precedent, la nivel mondial.
Taramul Cunoasterii este un loc in care incearca sa cultive emotia si sa dezvolte inteligenta copiilor.
Metodologie
Procesul instructiv – educativ se realizeaza prin tehnici de predare moderne, creative, interactive, respectand totodata programa MECTS.
Copiii vor intra intr-o lume unde educatia este cea mai frumoasa joaca, unde fiecare descoperire este o noua poveste, iar fiecare poveste este o importanta lectie de viata.
Programul este bilingv, jumatate din timpul alocat procesului educational se realizeaza prin folosirea limbii engleze in activitatile zilnice. Sunt folosite carti si jucarii dedicate acestui scop.
Cadre didactice
Specialistii gradinitei, prin tehnici pedagogice pot crea un spatiu de dezvoltare deplina si autentica care va fi preluat de copii si acasa.
Gradinita angajeaza educatori cu pregatire si experienta in lucrul cu copiii, asistente educationale, psiholog, profesori colaboratori pentru activitatile optionale.Cati copii sunt in grupa?
Grupele sunt formate din maxim 12 copii, cu un educator si un asistent educator permanent.
Acomodarea
Programul permite acomodarea blanda copiilor nou veniti. Acomodarea este facuta de doamna educatoare impreuna cu psihologul Mihaela Popescu.
Doamna psiholog este o persoana pozitiva, vesela, empatica, un spirit tanar cu experienta in lucrul cu copiii. Aceasta a absolvit Facultatii de Psihologie si Știintele Educatiei si este psihoterapeut de familie in supervizare, psiholog specializat in psihologia muncii in supervizare, formator, specialist in terapii si tehnici de relaxare NLP Rezonanz Institutul Kutschera Austria.
Aceasta detine cunostinte in tehnicile de psihodrama si constelatii familiale. Este voluntar la Spitalul Marie Curie in cadrul proiectului “Daruieste viata”, participa la conferinte de psihologie, workshop-uri de dezvoltare personala, scoala de vara in cadrul Asociatiei Multiculturale de Psihologie si Psihoterapia Familiei.
La gradinita Taramul Cunoasterii se organizeaza evenimente, workshop-uri cu parinti si copii cu teme de parenting, de adaptare a copiilor, de vindecare a copilului interior, de vindecare a relatiei parinte-copil.
Masa
Meniul este realizat de un nutritionist, cu aportul de calorii specific fiecarei categorii de varsta, fara aditivi alimentari, conform normelor Directiei de Sanatate Publica.
Meniul contine preparate din toate grupele principale de alimente.
Asistenta medicala
Asistenta medicala este asigurata zilnic de catre o asistenta calificata care asigura triajul copiilor la intrarea in gradinita.
Iesitul afara
Pentru ca miscarea este importanta, atat pentru dezvoltarea fizica cat si pentru cea emotionala, copiii ies des in aer liber in curtea gradinitei. Pentru ca locatia este in vecinatatea Gradinii Botanice, parcului Izvor si Cismigiu la Gradinita Taramul Cunoasterii copiii nu au timp sa se plictiseasca, sunt in actiune tot timpul.
Somn
Intr-o lume grabita, inconjurata de gadget-uri, Gradinita Taramul Cunoasterii doreste sa ofere o altfel de copilarie. O copilaria libera si boema pe care noi, adultii de azi, am avut-o. Din acest motiv, sunt singura gradinita si cresa din tara care a avut curajul sa implementeze conceptul “dormim afara” ori de cate ori conditiile meteo permit acest lucru. Studiile au demonstrat ca, acei copii care dorm afara se odihnesc mai bine, sunt mai energici, prezinta o evolutie a capacitatii de concentrare a atentiei si o amplificare a capacitatilor cognitive. Și nu in ultimul rand, sunt mai fericiti, mai veseli, mai dornici de a explora!
Activitati extra
Gandindu-se la dezvoltarea armonioasa si completa a copilasilor, au adus in taramul lor cateva animalute, pe care le ingrijesc si le hranesc cu mare drag impreuna. Este o metoda inedita de a insufla copiilor dragostea fata de mediul inconjurator, empatia si, de ce nu, o forma de responsabilitate.
Inscriere
La intrarea in colectivitate, dosarul va fi completat cu urmatoarele documente/inscrisuri:
- Fisa de evidenta medicala;
- Avizul medical de intrare in colectivitate si rezultatele medicale (exudat faringian, coproparazitologic);
- Copie dupa certificatul de nastere al copilului;
- Copie C.I./B.I. parinti.
Poze
Pareri
4 pareri despre “Gradinita Taramul Cunoasterii”
Adauga-ti parerea Anulează răspunsul
Profil
Poze
Pareri
4 pareri despre “Gradinita Taramul Cunoasterii”
Adauga-ti parerea
Fetita mea este la aceasta gradinita de la 2 ani și 2 luni. S a adaptat destul de ușor, după prima săptămână doamnele au reușit sa o adoarma în condițiile în în care acasă adormea doar la San. Se duce cu drag la gradinita, este vesela, a făcut multe progrese, vorbeste din ce în ce mai bine,se îmbracă singura, mananca singura, face la olita, și toate se datorează implicării personalului care se ocupa cu drag de educația lor.
O experienta foarte urata si dezamagitoare!
NU recomand aceasta gradinita!!!
Am plecat la drum plini se speranta ca totul va merge bine pentru copilul nostru de 11luni jumatate.
Atat de entuziasmati incat ne inscrisesem cu o jumatate de an inainte doar sa ne asiguram ca nu pierdem locul.
Mirajul a durat fix o saptamana.
Fiecare zi ne demonstra ca atentia la detalii lipseste cu desavarsire.
Prima zi cand am predat copilul care evident plangea, foarte normala de altfel reactia fiind data de despartirea de mama mi s a spus de catre d-na Laura( asa ii spuneau fetele din echipa- era asociata a gradinitei) ‘lasati-l jos’ . Pai stati asa ca bebe nu merge nu pot sa il las. Asta in conditiile in care au fost nenumarate discutii telefoane in care am spus toate particularitatile despre bebe. De la faptul ca nu merge singur pana la faptul ca nu mananca bucatele inca. Am trecut peste acest ‘mic’ detaliu si am zis poate a uitat. Inacceptabil de altfel.
Prima zi bebe a rezistat 45 de minute, lucru perfect normal.
A doua zi o ora jumatate. L am luat in brate fundul rece.
Am spus a treia zi ca bebe era rece la fundulet si sa incerce sa nu il lase tot timpul pe jos. Un lucru care ar fi fost foarte logic pentru un copil care inca nu merge singur.
A patra zi sosetele schimbate ( cele vechi ude in ghiozdan) picioarele reci. Plin de mucisori la nasuc. Incercam sa ma gandesc cum se poate uda pe picioare un copil care nu merge. Am vorbit iar am dat feedback. Mi s a spus ca a varsat apa pe el. Cum a ajuns la sosete inexplicabil. La ambele chiar.
Cum fiecare grija a parintelui este daca copilul a mancat aici veti fi foarte neplacut surprinsi sa aflati ca meniul nu este ajustat pentru grupa lui de varsta ci pentru grupa 0-6 ani. As adauga meniul aici dar va fi o poveste prea lunga.
Deci copilul meu nu putea sa manance aproape nimic. Nu mai spun ca meniul l am primit pe email exact inainte de ora de masa( la insistentele mele) in care constatam ca avea lapte de vaca in conditiile in care el bea formula si neindicat laptele de vaca pentru varsta lui. L au schimbat cu almond la feedbackul meu ( copilul nu mai bause asa ceva niciodata si mi se spune ca l a baut tot) spre surprinderea mea am incercat si eu acasa. Refuzat cu vehementa. Probabil ca l -a varsat tot pe el. Mai ales ca au incercat sa ii dea din canita ceea ce din nou el nu stia cum sa bea dintr o cana inca.(si acest aspect era cunoscut)
Ultima zi cireasa de pe tort.
Mi am luat copilul cu maini picioare inghetate si toate hainele schimbate. Cele vechi in ghiozdan ude. Copilul fusese lasat ud neschimbat la timp si a facut pipi prin pampers de la supraplin. Sosete complet ude fapt ce explica picioarele lui reci.
Ne-am retras copilul dupa o conversatie telefonica in aceeasi zi cu proprietara gradinitei Alexandra dupa ce am cerut sa vedem si noi inregistrarile video cu copilul nostru si ni s a spus ca camerele nu stocheaza inregistrari contrar spuselor la semnarea contractului. Fereasca sfantul sa i se intample ceva unui copilas in aceea incinta ca nu aveti cum sa verificati ce s a intamplat acolo.
Per total o lipsa cu desavarsire a atentiei la detalii cum ar fi un lucru elementar si de baza schimbarea pampersului pana la ajustarea meniului in functie de ce mananca copilul pentru varsta lui.
Din pacate review urile anterioare m au dus la alegerea gresita a acestei crese/gradinite si din acest motiv am vrut sa scriu despre experienta mea aici pentru a fi de ajutor si altor parinti care iau aceeasi decizie gresita cum am facut eu.
Buna! Eu am fetita aici. Copilul este foarte fericit. A învățat sa vorbească foarte bine de un an de când am adus-o. Imi vorbește toată ziua despre doamnele de la gradi. Fac multe activități, au ieșiri în parc la joaca, opțional de dans. Recomand cu incredere
Momentan abia ne-am inscris si nu pot oferi prea multe detalii. E o cresa noua, care ne-a lasat o impresie pozitiva in comparatie cu alte crese vizitate. Pentru ce se va intampla in continuare…ramanem pozitivi 🙂