Cresa Pinochio (Cresa Drumul Taberei)

Ultima modificare: 21 iulie 2020
 • Profil

 • Poze

 • Pareri

  4 pareri despre “Cresa Pinochio (Cresa Drumul Taberei)”

  • Mihaela Acum 3 ani

   Cresa Pinocchio este buna, mancarea este gatita acolo, fac activitati cu ei, o recomand cu incredere…insa cat despre insciere ar trebui depus dosarul, noi am depus cu un an inainte si abia dupa un an si jumătate am prins loc, din pacate acum la cresa de vara nu am reusit sa prindem loc…pana si la reinscriere stam cu sufletul la gura din cauza pandemiei…au fost anul trecut 300 de locuri acum la cresa de vara doar 82

   Reply
  • Irina Acum 4 ani

   Eu am avut fetita acolo pana acum 2 ani. Am fost total multumita. Ii scotea afara zilnic. Era totul ok. Invatau se jucau mancau ok

   Reply
  • Alexandra Acum 4 ani

   Buna,eu am fetița la Pinocchio din Septembrie 2019.
   Mâncarea este gătită acolo,deci e super ok,este variata. Ingrijitoarele sunt foarte ok,cel puțin la grupa noastră,mereu am găsit fetița curată,mâncata,schimbată de pampers etc.

   Nu am ce sa reproșez in privința lor,își fac meseria cu adevărat,fetița mea se duce cu drag la creșă,și in weekend îmi aduce ghiozdanelul sa plecam.

   A învățat super multe de când este acolo, pot spune ca a ajutat-o foarte mult intrarea in colectivitate de mică 1a3l avea când am dus-o.

   Masa se plătește 6lei/zi in rest nu ne cer absolut nimic. Noi ducem sticluta de apa la începutul săptămânii și ele o umplu acolo pe parcurs, nici măcar apa nu ne cer. Pamperși fiecare duce la începutul săptămânii sau zilnic,eu spre exemplu duc un bax și ma anunța doamnele când se termina. Fiecare are dulăpiorul lui unde se pun ghiozdanelul și încălțările.

   Au și program pt olița, au activități multe,au făcut chiar și serbare de Crăciun. Eu sunt super mulțumită de creșă și de cum se dezvolta ea aici. Dacă ați depus cererea din timp și a fost acceptat copilul va garantez ca nu veți regreta alegerea.

   Reply
  • Maria Acum 4 ani

   Eu am avut baietelul acolo septembrie 2016-august 2018. Am fost foarte multumita,meniu,doamne,curatenie,activitati etc. Acolo a scăpat de pampers, si a dat drumul la vorbire,a învățat să socializeze.

   Reply

  Adauga-ti parerea

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Select a rating

   

Cele mai recent vizionate